19 Haziran 2012 Salı

İlk Mimimmm Ve Takıntılarım :))

Evettt herkese merhabaa :)  Bu gün size ilk mimi yapacağım :P  Bu mimi bana yollayan  http://sansli-kedi.blogspot.com/  a çookk teşekkür ediyorum.

Evet gelelim mimin konusuna. Bu değişik mimin konusu "Takıntıların var mı, yoksa kim takar takıntıları sallamışım dünyayı modunda mı yaşarsın hayatı?" evet herkes de olduğu üzere benim de bazı takıntılarım var.

1- Mesela tek yatıyorsam tatilde yazlıkta evde vs. minik bir ışık kesinlikle açık olmalı yoksa sabaha kadar uyuyamam :)


2- Diş takıntım vardır mesela yanımda daima ( çantam ne kadar küçük olsa bile ) minik bir ayna taşır dışarıda yemek yemişsem bitirdikten sonra ilk yaptığım şey aynayı çıkarıp dişime bakmak olur.

3- Diyelim ki sınav haftasındayım annemle yatmazsam asla olmaz. Ne bileyim ben annemle yatınca sınavım iyi geçiyor sanırım kendimi ve moralimi yüksek tutuyorum :)

4- Sonra mesela gece yatmadan önce kapıyı öyle bir kitlerim ki hiç kimse açamaz eğer ben kilitlememişsem evdekilere sorar sonra da kontrol etmeye giderim :)

5- Tatile veya benzer yere kalmaya gidiyorsak valizi veya çantayı kesinlikle annemle hazırlamam lazım yoksa gerçekten içine çok fazla işime yaramayan ama yarayacağını düşündüğüm şeyler koyarım ( bu olay her seferinde olur )

6- Özel bir yere gidiyorsam o kadar havalı ve uyumlu gözükmem lazım ki ve kendimi beğenmem lazım eğer beğenmezsem son dakika da bile üzerimi, saçımı ve başımı değiştirebilecek kadar hızlı olurum.

7- Evde olduğum sürece üzerimde en rahat ettiğim giysiler olmalı :P

8- Evden telefonum olmadan çıkmam yani beni çıkaramazlar sadece telefonumun olduğunu unutmam lazım. Bir örnek de BAKKALA bile çıkarken elimde telefonum olmalı - zaten oluyor.

9- Gece süt içmeden asla ama asla uyumam uysam bile zor uyurum :))

10- Bir de telefonum olduğundan beri duşta hep şarkı dinliyorum kopuyorum :O


Evett benim da okuduğunuz üzere takıntılarım var ama hiç biri abartılı takıntılar değil :)


Bende bu mimiii

Özge Abla =  http://junkheadinpurpleland.blogspot.com/

İrem Abla = http://iirem.blogspot.com/

Onur Abi ya da Gözde Abla hanginiz yarsanız = http://www.dortdortlukblog.com/


Evet sanırım bu kadar yeter fazla kişiye yollamayacağım ama yolladığım kişiler gördüğü zaman yapabilirlerse sevinirim :))




Sevgilerle Tatlı Cadı ....





4 yorum:

Junkhead dedi ki...

Ayy yirim seni cevaplara baak hehehh :) Duşta şarkı dinleyip kopuyor musun :))) Şimalcik teşekkür,sevdim bu mimi . Yapacağım bugün bir ara . Öptüüüm seni !

Unknown dedi ki...

:)) hahah evet kopuyorum yapmada da sevindim. Bende ÖPTÜM seni <3

gösde dedi ki...

sağol şimalcik onur abiyle yapıcaz bi ara mimi :D
o duşta kopma olayı duş radyom bozulmadan önce bende de vardı :D duş başlığını da mikrofon yapardım ahaha :D

Unknown dedi ki...

ahahah bende bir ara öyle yapıyordum mimi yapacağınıza da sevindim :D