21 Haziran 2012 Perşembe

Doğum Günü Alışverişi

Herkese merhabaa. Bu gün size dün yaptığım D-G-A =Doğum Günü Alışverişimden bahsedeceğim :D

Ben aslında hem doğum günümde hem de tatilde giyebileceğim uçuş uçuş bir elbise istiyordum. Ama hiç bir yerde bulamadım maalesef :(  Sonraa umutsuzca H&M'de geziyordum yürüdüm ve yürürken dikkatimi beyaz bir şey çekti, geri dönüp bakınca beyaz ve çok hoş bir elbise gördüm.

Elbisenin kendime uygun bedenini bulunca direk kabine gidip denemek istedim. Amaaa kos koca H&M  15dk kabin sırasını bekledim fakat sonunda deneyip almaya karar verdim.

Elbise üzerime tam oldu üzerinde tül olmasa üst kısmı pot gelirdi ama tül olduğundan hem pot durmuyor hemde rahatsız etmiyor.






Bir de H&M' de kasadayken annem indirimde olan takı ürünlerinden bu yüzüğü gördü ve tabii ki bana gösterdi bende doğal olarak çok beğendim. Anneciğime de buradan bana o güzel yüzüğü gösterdiği için çookk teşekkür ediyorum :D









Evet gelelim  elbisenin altına giydiğim ayakkabıya. Ayakkabıyı Deichmann'ı gezerken gördüm. Şöyle ki annemi Twitter'dan takip edeniniz varsa oradan kendine aldığı ayakkabıları görmüşsünüzdür, annem kendine ayakkabı bakarken bende bu ayakkabıları gördüm ve tutuldum. Evet birazcık topuklu ama ayağıma giydiğim zaman hiç abartı durmuyor hatta elbiseyle bütünleşiyor :)







Evet şimdi başka bir konuya atlayıp yine annemi Twitter'den takip edenlerin bildiği bir konu olduğunu söyleyeceğim. Konumuza gelirsek şöyle ki benim telefonum Nokia E72 ve çok memnunum telefonu alırken bir de beyaz silikon kap almıştık. Yine ve yine buradan anneme çok teşekkür ediyorum, çünkü bu fikir annemden çıktıı. Beyaz silikon kabı kullanmadığım bir simli ojeyle boyadım.

Başta bir kat geçtim ama simi çok az geldiği için dün bir kat daha geçtim veee sonuç çok hoş olduuu :DD







Kullandığım sim ise Flormar 393.











 H&M Elbise : 59.90 TL

H&M Yüzük : 5 TL




Deichmann Ayakkabı : 39.90



Not : Hafta sonu yazlıkta olacağım için yazı giremeyeceğim ! :D




Sevgilerle Tatlı Cadı ......


4 yorum:

Unknown dedi ki...

hepsi çok yakıştı,güzel günlerde kullan bebeğim :)

Unknown dedi ki...

Sağol bebeklerin bebeğiii

Nimo dedi ki...

Şimalim elbisene bayıldım hatta öyle ki tam benlik :) zevklerimiz çok benziyor biliyor musun ? :)
Güle güle kullan prensesim <3

Unknown dedi ki...

:D beğemdiğine sevindim teşekkür ederimm <3