29 Mayıs 2012 Salı

Yeni Alışverişim :)

Herkese merhaba :) Bu günün ikinci yazısıyla buradayım.Dün annemle birlikte gittiğimiz Marmara Forum AVM'den aldıklarımı  paylaşacağım.

Aslında ben ne kadar oje blogger olsam da yeni aldığım kırtasiye ve giysi alışverişlerimi de sizinle paylaşacağım.

Neyse gelelim aldıklarıma öncelikle D&R alışverişim. Benim her ay sayısını okuduğum bir kaç tane dergim var.Birisi ALL, birisi SUPER birisi de COSMO Girl. ALL ve SUPER'in moda dergisi olmasından dolayı seviyorum. Cosmo Girl'ün de gençlik dergisi olmasını seviyorum.  




Bildiğiniz gibi geçen gün Ateşi Yakalamak kitabını okuduğumdan bahsetmiştim. Bu kitabın bitmesine az kaldığı için ve daha çabuk okuyup üçüncüsüne başlamak için son kitabı olan Alaycı Kuş kitabını da aldım.

Birde ben her kitabıma farklı ayraç takmayı seviyorum mesela okulda okuduğum kitaba ayrı evde okuduğuma ayrı ayraç takmayı sevdiğim için sürekli yeni ayraç alıyorum denebilir :D Bu yüzden evdeki okuduğum Ateşi Yakalamak kitabına ayrı bir ayraç bakarken bu ayracı gördüm ve üzerindeki yazısı hoşuma gittiği için direk aldım.



Diğer alışverişimse  LCW 'den aldığım çanta. Ben uzun zamandır minik cüzdan ve telefonluk bir çanta istiyordum ve aradığımı LCW'de buldum :) Bu çantanın kırmızısı ve beyazı da vardı ama bu rengi çok hoşuma gitti.






LCW 'den çanta: 29.90 TL

ALL dergi: 6 TL

SUPER dergi : 4.90

COSMO Girl dergi : 5 TL

Alaycı Kuş : 20 TL

Ayraç:3.50 TL




Sevgilerle Tatlı Cadı...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

çantana bayıldım cicim :)

Unknown dedi ki...

Evet ben de bayılarak aldım zaten :))