11 Kasım 2012 Pazar

Ben Buradayım

Herkese merhaba :) 

Öncelikle yazı giremediğim için kendimi çok huzursuz hissediyorum . Kaç haftadır tamam bu gün gireceğim tamam bu gün gireceğim deyip duruyorum. Sonunda bu gün boş bir vaktim vardı da girdim :) 

Evet yazın olduğu kadar oje sürmüyorum fakat hafta sonları hep sürüyorum. Okul ,sınav ,ev hayatı vs,vs olduğu için girmeye gerçekten hiç vaktim olmuyor :( Ama artık bir başlangıç yaptım ve inşallah bunun devamı gelir :D ) . 

Her neyse ben bu gün sizlere burada olduğumu fakat neden girmediğimi yazmak için geldim ( bilgisayar başına ) :)) Evet bu geçen 2 hafta benim sınav haftamdı ve o kadar çok yoğundum ki test kitaplarından başımı kaldıramıyordum ( kii bu 2 haftada, hafta sonları oje sürecek bile vaktim yoktu, bu hafta kavuştum ).  

Eğer derseniz ki neden illa hafta sonu mu girmen lazım diye evet aslında öyle çünkü hafta içi hiiiiiççççççç zamanım olmuyor. ÖDEVLER , DERSLER ,KONULARI TEKRAR ÇALIŞMACA beni çoook yoruyor bu yüzden giremem. Neyse ki son 2 sınavım kaldı bu yüzden de rahat rahat yazabilirim diye düşünüyorum :) Artık hafta sonları oje sürersem bu ojeleri sizlere tanıtıp yazısını yazmaya çalışacağım.


Not : Sınav haftası olanlara kolay gelsin , diyorum başarılar diliyorum :) 


Sevgiler Tatlı Cadı .....