24 Temmuz 2012 Salı

Meslek Seçimim :)

Mirabalarr sevgili okuyucular. Bu gün çok farklı bir yazı yazacağım :) 


Ben 3. sınıftan beri bir sürü meslek seçtim sayamayacağım kadar hem de :S 


Bunlar ; 


1- Moda tasarımcısı ( hatta tasarımlar bile yapıyordum çizim vs. ) 2- Avukat 3- Doktor ( bunun için kaşe, reçete vs. almıştık :S ) ve bir sürü meslek istedim bunların hepsi de 1- en fazla 2 ay arası bir şey olmuştu.


O zamanlar bana biri gelip " Biliyor musun sen 5. sınıfa geçince bir film izleyeceksin bu filmde Hunger Games olacak çok etkilenip OYUNCU olacaksın olmak isteyeceksin" ! dese, şaka mı bu derdim sanırım.


Ben oyuncu olmak isteğinden o kadar uzaktım ki anlatamam :S  Bir filmle kararımın bu kadar çabuk değişeceğini ve emin olacağımı bilsem daha önceden giderdim :D Bu oyuncu olmak isteğimde tam 3 aydır var bir kaç güne 4. aya gireceğim :D


Ama bu Oyuncu olmak benim için geçici bir istek veya benzer bir şey değil çünkü gerçekten eminim ve bunun için her şeyi yaparım :O


Oyuncu olmak için de tabii ki kurallarım var ! Bunlar ; beni kesseler böyle işkence etseler korku filminde oynamam ve TÜRKİYE'de oyuncu olmam !


Türkiye'de oyuncu olmamamın nedeni ise kesinlikle benim düşüncem düzgün film,dizi vs. yapamıyorlar burada olmam o yüzden ABD'de olmak istiyorum OLACAĞIM . Orada okuyacağım mesela Üniversitemi ;)


Hatta sevgili http://iirem.blogspot.com/ İrem ablayla birlikte yapmak istiyoruz. Yurt dışına birlikte çıkıp oyunculuğumuzu mesleğimizi orada kurmak istiyoruz ;)


Bu aslında hayatımın neredeyse geri kalan her şeyin her şeyimin orada olacağı orada kurulu olacağı. Çünkü orada mesleğimi yapacağım orada yaşayacağım ama buna katlanırım Oyuncu olacaksam.  ( Devrik bir cümle oldu sanırım :D )


Bunun için sürekli İngilizce çalışıyorum, İngilizce kitap okuyorum falan. Sizden de yardım istiyorum bir yandan başka nasıl çalışabilirim tavsiyeler yorumlar istiyorum. 


Gelelim öteki konumuzaaa. Büyüyünce yurt dışında onun gibi olmak istediğim tanışmak istediğim hayranı olduğum insanlaraaa .


1- Bunların tüm sorumlusu AÇLIK OYUNLARI :D


2- Favori olmak istediğim ünlüüüüü  Jennifer Lawerence <3  Bayılıyorum hastayım diyebilirim :S




Benzediğimize de inanıyorum :D Cidden benzetiyorlar ama ;) Gözlerden ;))

3- Bir de bayıldığım hastaa olduğum erkek ünlü var tanışacağımıza da eminim ( bayılıyorum hayranım çok seviyorum ) :D B) Josh Hutcherson <3 LOVEEEE






Evett bu gün ki yazım böyle. İleride emin olduğum olacağım meslek ve hayranı olduğum 1- Kız    1-Erkek  ünlü. Bu gün böyle değişik bir yazı girmek istedim ama biraz uzun oldu galiba :S

Not: Nasıl İngilizce çalışabilirim ne yöntem uygulayabilirim tarzında sorular soruyorum seçeneği olan yorum bırakabilir :)


Sevgilerle Tatlı Cadı.....




22 Temmuz 2012 Pazar

China Glaze Stone Cold, Mavala Vanlla ile Benekk

Herkese Miribaaa :D Haftalardır yazamadığım için çookk özür dilerim, hemen de neden yazamadığımı da söyleyeyim. Yazlıktayım, ordayım, burdayım oje süremiyorum bile ama daha geçen akşam dang etti kafama, hem oje sürdüm hemde rahatladım ama bir türlü yazamadım :D


Gelelim sürdüğüm ojeye öncelikle benden Stone Cold'u sürüp tanıtmam istendi ama sürünce çıkartması zor oluyor diye biraz daha basitleştirdim. Hem aynı şeyleri yapıp sizi hemde kendimi sıkmayayım dedim ve uzun zamandır benek yapmadığımı fark edinceeee benek yapayım dedim :D


Evett ojeler çok güzel tabikisii bu ojelerin kötü olması mümkünmüüü ??


China Glaze hastasıyım ne renk çıkartırlarsa çıkarsınlar bayılırım ;) Stone Cold ojesine de bayılıyorum zaten sanki bana yapmışlar gibi hem koyu, hem Hunger Games koleksiyonundan, hemde mat :D Bunlar bana olunca çıldırdım ve aldım tabii ki .


Mavala'nın rengi de beni çok fazla şekilde bitiriyor sade ve hoş. Eğer özel bir yere gidiyorsanız kırmızı veya siyah dışında sürülecek bir renk hafif bir kere iki katta belli etmesi bile beni şok ediyor, böyle açık renk olmasından :P


Benekleri de tabi ki yurt dışından sipariş ettiğimiz noktalama eşyalarıyla yaptımm hangi boyutu bilemiyorum ama Mavi renkli  olan.









LOVE LOVE LOVEE  <33



 Boyu bile beni öldürüyor :D


Benek dediğin bununla yapılır ;)



BEN güzel durduğuna inanıyorum ya siz ?








Yüzük parmağımın bende özel bir yeri var sınırım :D



Evett ben beneklerimi böyle yaptım çok da hoşuma gitti sizinde gitmiştir umarım :)


Fiyatlar mı aaaa ımm şeyy unuttum artık yazmam lazım galbaa :)



Sevgilerle Tatlı Cadı ......











13 Temmuz 2012 Cuma

Pastel Parfumed Nail Polish Orange

Herkese merhabaa. Öncelikle bir kaç gündür ( Bir kaç gündür dediğim 9 gün  ) bloğa yazı girmediğimi fark edince hemen yazı gireyim dedim.


Ojemiz Pastelin kokulu ojesi. Bu ojelerin her rengi var ve ben sadece Greyfurt olanını yazdım, bu yaz gününde de dedim ki bari şu güzel kokulu ojelerimden süreyim ve yazısını gireyim :D


Elime gelen ilk kokulu ojeyi alıp sürdüm bu oje de tabii ki portakallı olandı :D Evett gelelim nasıl bir oje ? Oje çok rahat sürülen, iki katta kendini belli eden, kokusu 2-3 gün kalan, kalıcı ve çok hoş duran bir oje.


Kokulu oje almak isteyenlere tavsiye kesinlikle çok para verip kokulu oje almayın 2.30 3.00 TL verip Pastel kokulu oje alın :D


Üzerine rahat kurusun, sabitlesin, rengi ortaya çıksın diye Seche Vite sürdüm. Tam fotoğrafları çektim gidiyordum kiii kolum çarptı ve yere düşürdüm kırılıp paramparça oldu yanii Seche Vite'yi     son sürüşüm oldu :(



Ben her ojeyi elime yakıştırıyorum aslında ama önemli olan benim değil sizin yakıştırmanız inşallah beğenirsiniz .











Pastel kokulu oje <3





Seche Vite saygılarla anıyorum <3 :P





Elimde duruşuu <3




Pastel kokulu oje : 2.30 TL

Seche Vite : İndirimden 20.00 TL



Sevgilerle Tatlı Cadı ...

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Bordo Gri Oje

Herkese merhabalar . Bir kaç gündür yazı girmediğimi ve oje sürmediğimi fark edince dedim hemen ben bir oje süreyim. 

Şimdi gelelim ojemize. Bu ojeyi sürmemin neden ise bir kaç gündür koyu renk oje sürmek istiyordum fakat yaz gününde koyu oje olmayacağından bu ojeyi gri ve sim ile biraz hafifletmek istedim. İstediğim gibi de oldu.

Kullandığım ojeler ise Golden Rose 134, China Glaze Luxe And Lush ve de Rimmel 193 Black Cherrıes ojeleri.

Eveeeett. Rimmel'in ojesi bence çok güzel ve çook zarif duran bir oje. Golden Rose'nin ojesi çok hoş bir gri ama iki katta rengini belli ediyor.China Glaze oje ise tabii ki mikkemmek bir oje diyebilirim aslında oje ama ben genelde sim diyorum yani çok güzel bir sim oje ;)

Gelelim renklerine ve elimde duruşuna. Ben çok beğendim inşallah siz de beğenirsiniz. 








                                                              Sevgili bordo oje






                                                             Sevgili Gri Oje








Sim kardeş



Elimde Duruşuu <3 <3





Golden Rose oje : Unutkanlık başladı bende yine unuttum :'(

Rimmel oje : 3.90 civarı bir şey :P

China Glaze oje : 15 TL



Sevgilerle Tatlı Cadı....