29 Mayıs 2012 Salı

Yeni Alışverişim :)

Herkese merhaba :) Bu günün ikinci yazısıyla buradayım.Dün annemle birlikte gittiğimiz Marmara Forum AVM'den aldıklarımı  paylaşacağım.

Aslında ben ne kadar oje blogger olsam da yeni aldığım kırtasiye ve giysi alışverişlerimi de sizinle paylaşacağım.

Neyse gelelim aldıklarıma öncelikle D&R alışverişim. Benim her ay sayısını okuduğum bir kaç tane dergim var.Birisi ALL, birisi SUPER birisi de COSMO Girl. ALL ve SUPER'in moda dergisi olmasından dolayı seviyorum. Cosmo Girl'ün de gençlik dergisi olmasını seviyorum.  




Bildiğiniz gibi geçen gün Ateşi Yakalamak kitabını okuduğumdan bahsetmiştim. Bu kitabın bitmesine az kaldığı için ve daha çabuk okuyup üçüncüsüne başlamak için son kitabı olan Alaycı Kuş kitabını da aldım.

Birde ben her kitabıma farklı ayraç takmayı seviyorum mesela okulda okuduğum kitaba ayrı evde okuduğuma ayrı ayraç takmayı sevdiğim için sürekli yeni ayraç alıyorum denebilir :D Bu yüzden evdeki okuduğum Ateşi Yakalamak kitabına ayrı bir ayraç bakarken bu ayracı gördüm ve üzerindeki yazısı hoşuma gittiği için direk aldım.



Diğer alışverişimse  LCW 'den aldığım çanta. Ben uzun zamandır minik cüzdan ve telefonluk bir çanta istiyordum ve aradığımı LCW'de buldum :) Bu çantanın kırmızısı ve beyazı da vardı ama bu rengi çok hoşuma gitti.






LCW 'den çanta: 29.90 TL

ALL dergi: 6 TL

SUPER dergi : 4.90

COSMO Girl dergi : 5 TL

Alaycı Kuş : 20 TL

Ayraç:3.50 TL




Sevgilerle Tatlı Cadı...

Yakında Blog'da

Merhabaa... Bugünkü yazımda yeni aldığım Pastel'in yeni çıkan Perfumed Nail Polish serisinden bahsedeceğim. Aslında bunlarla ilk tanışmamız http://guzellikkazani.com/  yani anneme gelen paket ile oldu.

Anneme beyaz olan yani hindistan cevizlisi geldi. Ben hindistan cevizini pek sevmediğim için fazla kullanacağımı düşünmüyorum.

Pazar günü gittiğimiz AVM alışverişinde Watsons'a uğrayıp geriye kalan tüm renklerini aldık hepsi de mükemmel.


Bu toplu hali



                                                             
                                                            Hindistan Cevizlisi



Greyfurtlusu <3



Tarçınlısı :)



Ananaslısı :P



Portakallısı ;)



Nanelisi



Birde bunun toplu fotoğrafta gördüğünüz kahverengi olanı var ne kadar uğraşsam da resim yüklenmedi. Ama ayrı yazımda atacağım, ve de oje kurutucu spreye ihtiyacımız vardı biz de Kalyon'un mor renkli oje kurutucusunu aldık.






Kalyon oje kurutucusu'nun fiyatını hatırlamıyorum :(( kusura bakmayın ::((

Pastel kokulu oje: 2.50 TL



Sevgilerle Tatlı Cadı......

27 Mayıs 2012 Pazar

Açlık Oyunları-Hunger Games

Evett bu gün size okuduğum kitaptan bahsetmek istiyorum. Sevgili  http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/ bana bu fikri veren kişi :)

 Şimdii gelelim okuduğum kitaba Açlık Oyunları'nın ikinci kitabı olan Ateşi Yakalamak'ı okuyorum. Bu kitap o kadar güzel ki anlatamam. Birincisini bir solukta bitirdim. Ama ikincisini fazla sık okuyamıyorum bu aralar sınavlarım yeni bitti ve daha yeni yeni sık okumaya başladım.

 Neden bilemiyorum ama ben eskiden kitap okumayı hiç sevmezdim. Ama şimdi zamanım olsa 7-24 kitap okurum =) Hatırladığım kadarıyla ben 2-3 sene önce kitap okumayı sevdim. Hikayem şöyle.

Ben o zamanlar baleye gidiyordum ve samimi bir arkadaşımı "Bale Okulu" diye bir kitap okurken görmüştüm. Arkadaşım kitabı bitirince bende okudum ve o kadar çok hoşuma gitmişti ki, o günden sonra zevkime göre kitap bulabileceğimi anladım :)




Birde Açlık Oyunları'nın filmine bayılmıştım sinemayı gidip izlediğimde o kadar zevk alıştım ki. Sanırım ben biraz romantik biraz da aksiyonlu kitapları seviyorum tam Açlık Oyunları gibi. Bu kitabın üçüncüsünü de kesinlikle okuyacağım. Ve okumayanlar için kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.






Sevgilerle Tatlı Cadı....
                                                            

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Essie ve Flormar Oje

Essie  Bright Tights ojeyi annem mezuniyet elbiseme uyar diye Zidaya'dan almıştı. Çok hoşuma gitti. Çok çabuk kuruyan bir oje olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Mat ve sanırım biraz fosforlu. Yazın çok hoş duracağını düşünüyorum. Ama kapağı uzun süre açık kalırsa kurur ve bozulur. Sanırım 27 liraydı.



 

Öteki oje de Flormar'ın Pretty koleksiyonundan en sevdiğim diyebilirim  :D Çok hoş bir yeşil. Numarası P24 ve fiyatı 1.30 diye hatırlıyorum. Çok iyi bir fiyat :) Bu ojenin yapısı birazcık kalın iki katta çok hoş bir renk alıyor. Ve çabuk kuruyor.



Ve sanırım ben turuncu ve yeşili çok yakıştırıyorum. Bu da iki elimde duruşuu :)





Sevgilerle Tatlı Cadı...

Merhaba =)

Öncelikle merhaba. Ben http://guzellikkazani.com/  bloğu yani kavala'nın kuzusuyum. Bir ay sonra 12 yaşına gireceğim. Seneye orta bire gideceğim.Bana tatlı cadı diyebilirsiniz. Boş zamanlarımda kitap okumayı,film izlemeyi ve uyumayı seviyorum. Annem sayesinde  çok iyi blogger ablalarla tanıştım ve hepsini çookk sevdim. Bu sayede özenip ben de blog açmak istedim =) Ben de bu blogta ojeleri bazen yeni aldığım giysileri paylaşacağım. Bu yazımdan sonra da yavaş yavaş oje yazıları girmeye başlayacağım. Bloğumu takibe alırsanız çookkkkk sevinirim kedinize iyi bakın......